ΕΚΤΑΚΤΟ! Αυστηρή προειδοποίηση προς 20 εκατ! «Εγκαταλείψτε τις οικίες σας»… - newskamatero

Breaking

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αυστηρή προειδοποίηση προς 20 εκατ! «Εγκαταλείψτε τις οικίες σας»…



Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρικ Σκοτ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι όλοι οι κάτοικοι της Πολιτείας αυτής, η οποία αναμένεται ότι θα πληγεί από τον καταστροφικό κυκλώνα Ίρμα το πρωί της Κυριακής, «θα πρέπει να προετοιμαστούν να την εγκαταλείψουν σύντομα».

«Μην αγνοείτε τις εντολές εκκένωσης. Να θυμάστε: μπορούμε να ξαναχτίσουμε το σπίτι σας, δεν μπορούμε να ξαναχτίσουμε τη ζωή σας. Όλοι πρέπει να προετοιμαστούν για εκκένωση σύντομα», προειδοποίησε ο κυβερνήτης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Η Φλόριντα έχει πληθυσμό 20 εκατομμυρίων αλλά μέχρι στιγμής οι εντολές υποχρεωτικής εκκένωσης αφορούν μόνο 1 εκατομμύριο ανθρώπους στην Πολιτεία αυτή και στη γειτονική Τζόρτζια.

«Αυτή η καταιγίδα είναι πανίσχυρη και θανάσιμη», επέμεινε ο Σκοτ ο οποίος έχει πολλαπλασιάσει τις τελευταίες ημέρες τις εκκλήσεις του προς τους κατοίκους να φύγουν από τις ζώνες που απειλούνται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Σήμερα είναι η ημέρα για να κάνετε το σωστό για την οικογένειά σας, να την οδηγήσετε στην ενδοχώρα για να είναι ασφαλής», συνέχισε ο κυβερνήτης, υπογραμμίζοντας για άλλη μία φορά ότι η έκταση του κυκλώνα είναι «μεγαλύτερη από την Πολιτεία μας στο σύνολό της».



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.