Διπλό χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου στη Θεσσαλονίκη - newskamatero

Breaking

Διπλό χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου στη Θεσσαλονίκη



Διπλό χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου στη Θεσσαλονίκη – Η αστυνομία εξάρθρωσε δύο καταστήματα με παράνομα «φρουτάκια» και προχώρησε σε εννέα συλλήψεις

Ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα στον παράνομο τζόγο πέτυχαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη όπου,  μέσα σε μόλις μια ημέρα, εντόπισαν δύο καταστήματα με παράνομα «φρουτάκια» και συνέλαβαν συνολικά εννέα άτομα για συμμετοχή σε απαγορευμένα παίγνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα παράνομα «μίνι καζίνο» εντοπίστηκαν στις περιοχές της Καλαμαριάς και της Σταυρούπολης, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, με στόχο την καταπολέμηση της διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων.

Έξι συλλήψεις στην Καλαμαριά, τρεις στη Σταυρούπολη

Στην Καλαμαριά, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου λειτουργούσαν πέντε παράνομα «φρουτάκια». Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος και πέντε παίκτες.

Άλλα τρία άτομα – ο υπεύθυνος του καταστήματος και δύο παίκτες – συνελήφθησαν στη Σταυρούπουλη, σε κατάστημα όπου είχαν εγκατασταθεί και λειτουργούσαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

"Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις περιοχές Καλαμαριάς και Σταυρούπολης, για την καταπολέμηση της διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν συνολικά εννέα (9) άτομα.

Ειδικότερα:

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες της 23-08-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή αρμοδιότητάς τους, συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, καθώς ως υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (5) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια από αντίστοιχο αριθμό θαμώνων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι, το κατάστημα δεν είχε πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία του από την αρμόδια Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και δεν έφερε την προβλεπόμενη εκ του Νόμου ειδική σήμανση.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρουπόλεως συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (23-08-2017), 40χρονο αλλοδαπό - υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Σταυρούπολης, καθώς είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν, απαγορευμένα, παίγνια από ισάριθμούς θαμώνες που επίσης συνελήφθησαν.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (10) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.