Στη Μαρσέιγ ο Κώστας Μήτρογλου με ποσό ρεκόρ για Έλληνα - newskamatero

Breaking

Στη Μαρσέιγ ο Κώστας Μήτρογλου με ποσό ρεκόρ για Έλληνα



Ο Κώστας Μήτρογλου έγινε και πάλι η ακριβότερη μετεγγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, με τη μετεγγραφή του στη Μαρσέιγ, που μπορεί να φτάσει τα 27,5 εκατ. €. Έριξε από την 1η θέση τον Παναγιώτη Ρέτσο, που νωρίτερα είχε πάει στη Λεβερκούζεν με 22 εκατ. €.

Η Μπενφίκα είχε βάλει πωλητήριο 25 εκατομμυρίων € στο διεθνή Έλληνα επιθετικό και η Μαρσέιγ από την αρχή έδειξε ότι θέλει να τον φέρει ξανά σε ένα «λιμάνι». Η αρχική πρόταση των Γάλλων (γύρω στα 20 εκατ.) την Τετάρτη το βράδυ όμως απορρίφθηκε και η μεταγραφή φάνηκα να χαλάει.

18003600

Με σενάρια από την Αγγλία που ήθελαν και την Έβερτον να μπαίνει στη διεκδίκηση του παίκτη, η Μαρσέιγ επανήλθε με μια σύνθετη προσφορά, που τελικά ικανοποίησε την Μπενφίκα, σε διαπραγματεύσεις όμως που κράτησαν μέχρι την τελευταία στιγμή (ανακοίνώθηκε λίγο πριν τις 00.00 ώρα Γαλλίας): σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα δώσει άμεσα 15 εκατ. € και εάν τα επόμενα 2 χρόνια ο Πορτογαλικός σύλλογος δεν δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα, άλλα 12,5, ανεβάζοντας το κόστος στα 27,5.


Σύμφωνα με τους Γάλλους δημοσιογράφους, η Μαρσέιγ θα παρουσιάσει επίσημα το νέο της απόκτημα σε συνεντευξη Τύπου στις 11 το πρωί της Παρασκευής.
Ο Μήτρογλου ήταν στην κορυφή της «Ελληνικής λίστας παικτών» με την μετακίνησή του στη Φούλαμ, αλλά είχε πέσει από τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο Έλληνας άσσος έχει συμφωνήσει (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) για 4ετές συμβόλαιο με αποδοχές 10,6 εκατ. € (κλιμακωτά 2,5/2,6/2,7 και 2,8), περισσότερα από όσα στο Ντα Λούζ.
2016 09 01T192601Z 2119877542 S1AETYVSAZAA RTRMADP 3 SOCCER FRIENDLY NLD GRC
(Τον "πιστολέρο" της εθνικής περιμένει για το ματς με το Βέλγιο ο Μίκαελ Σκίμπε - Πηγή: REUTERS / MICHAEL KOOREN)
Ο παίκτης πέταξε το πρώι της Πέμπτης στη Μασσαλία για να υπογράψει το συμβόλαιό του και πλέον αναμένεται να δούμε εάν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική ομάδα την Κυριακή κόντρα στο Βέλγιο (ο Μίκαελ Σκίμπε έδινε εχθές πιθανότητες 30%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.