«Παίζει» και... πιέζει παντού ο Ολυμπιακός - newskamatero

Breaking

«Παίζει» και... πιέζει παντού ο Ολυμπιακός


Οι «ερυθρόλευκοι» πιέζουν στην Κωνσταντινούπολη για τον Εμενίκε, είναι σε ανοιχτή γραμμή με Γρανάδα για Καρσελά, έχουν κάνει πρόταση στην Λέγκια για Οφόε και συζητάνε για Ζιλέ...

Είναι στην επικαιρότητα μέρες τώρα. Ταυτόχρονα όμως δούλευε κι άλλες περιπτώσεις. Μία από αυτές; Του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την μεταγραφή με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό κι ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής την μεταγραφή. Τι γίνεται όμως στα υπόλοιπα μέτωπα;


Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς από το μεσημέρι της Παρασκευής όχι μόνο επιβεβαίωσε την μεταγραφή του Παναγιώτη Ταχτσίδη αλλά πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν αλλάζει τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τους Οφόε και Ζιλέ τους οποίους επίσης θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» και φυσικά ο Μπέσνικ Χάσι.

Ομως υπάρχει και ο Εμενίκε αλλά και ο Καρσελά για τους οποίους επίσης υπήρξε επιβεβαίωση από πλευράς Ολυμπιακού. «Πράγματι διαπραγματευόμαστε με Καρσελά και Εμενίκε». Μία δήλωση που δεν άργησε να ταξιδέψει στην γειτονική Τουρκία για την υπόθεση του επιθετικού της Φενέρμπαχτσε.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Πόσο κοντά και πόσο μακριά είναι η κάθε περίπτωση ωστόσο;

Εμενίκε: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις κυρίως με τον παίκτη. Με την Φενέρ φαίνεται να υπάρχει συμφωνία (αν και τις τελευταίες ώρες λένε στην Τουρκία και για εμπλοκή της Σαχτάρ) και ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πείσουν τον Εμενίκε με το συμβόλαιο που του προσφέρουν...

Καρσελά: Εδώ οι διαπραγματεύσεις έχουν να κάνουν με την Γρανάδα (ο Ολυμπιακός θέλει να πέσει το deal κάτω από τα δύο εκατομμύρια ευρώ) και όχι τόσο με τον παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι επίσης σε διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο και δεδομένα θα υπάρξει απόφαση (θετική ή αρνητική) τις επόμενες μέρες.

Οφόε: Παιχνίδι τακτικής και από τις τρεις πλευρές. Ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή (και φυσικά τον ατζέντη του) ο οποίος πιέζει από την πλευρά του να γίνει η μεταγραφή. Η τελευταία πρόταση των «ερυθρολεύκων» (σύμφωνα με τους Πολωνούς) είναι στα 2,5 χαρτιά. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Λέγκια λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και περιμένει από τον ίδιο (αλλά και τον Ενροτό) να τηρήσουν την συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Ζιλέ: Δείχνει να είναι η πιο εύκολη περίπτωση. Παρά τις δηλώσεις του προέδρου της Ναντ («τον θέλουμε και θα του ανανεώσουμε και το συμβόλαιο») φαίνεται πως είναι μία πίεση για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την μεταγραφή. Ο Ζιλέ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα ήθελε την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την (εκ νέου) συνεργασία με τον Χάσι.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Φυσικά υπάρχει και η... ανάγκη για στόπερ. Οι Αργεντινοί μπορεί να επιμένουν για τους Κόντι και Μπαρμπόσα αλλά δεν προκύπτει ούτε από την πλευρά των παικτών αλλά ούτε από αυτή του Ολυμπιακού ενδιαφέρον για κάποιον από τους δύο.

Ωστόσο υπάρχουν και οι... επιλογές από το Βέλγιο. Κοσάνοβιτς και Νάιτνικ είναι επιλογές που και τις ξέρει ο Χάσι και προφανώς τις θέλει αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολες...  


πηγη  gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.