Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Πως κατάφεραν να επιβάλουν τη σχέση τους στον κόσμο - newskamatero

Breaking

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Πως κατάφεραν να επιβάλουν τη σχέση τους στον κόσμο


Εκτός από το νεαρό της ηλικίας του και τη γρήγορη ανέλιξή του στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια -και πιθανότατα σύντομα και στο Μέγαρο των Ηλυσίων- ο Εμανουέλ Μακρόν προκαλούσε από την πρώτη στιγμή αίσθηση με την προσωπική του ζωή. 
Στο πλευρό της κατά 24 χρόνια μεγαλύτερης συζύγου του, Μπριζίτ Τρονιό, το ζευγάρι έχει γίνει πολλές φορές εξώφυλλο σε κοσμικά περιοδικά και έχει πυροδοτήσει έντονη φημολογία περί ομοφυλοφιλίας του πρώην υπουργού Οικονομικών, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και βιβλίο για τη ζωή τους με τίτλο «Οι Μακρόν» (Les Macron).
Η μία εκ των δύο συγγραφέων του βιβλίου, Καντίς Νεντελέκ, μίλησε στο «Εθνος της Κυριακής» για την πιθανότερη επόμενη πρώτη κυρία της Γαλλίας και τη σχέση της με τον ιδρυτή του κινήματος «Εμπρός!».
Οπως ανέφερε η βιογράφος του ζευγαριού, η οποία μαζί με τη συγγραφέα Καρολίν Ντεριάν μίλησε με όλα τα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού, οι Μακρόν ζουν μια ιστορία αγάπης «παράδοξη και μυθιστορηματική, που έδωσε πολύ γρήγορα φήμη» στο φαβορί για τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο Ιησουιτικό Λύκειο La Providence στην πόλη Αμιέν, εκείνος μαθητής Λυκείου και εκείνη καθηγήτρια Λατινικών. Προτού καλά καλά η 39χρονη τότε Μπριζίτ συναντήσει τον μόλις 15 ετών μαθητή του σχολείου της, είχε ήδη ακούσει πολλά για αυτόν.
Διαβάστε περισσότερα στο Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.