Ξεσπά η μητέρα της Στέλλας: Ο πατέρας της δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα - newskamatero

Breaking

Ξεσπά η μητέρα της Στέλλας: Ο πατέρας της δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα



Παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας από την Αγία Βαρβάρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο θα δηλώσει η μητέρα της, Πόπη Εικοσπεντάκη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Σπύρο Δημητρίου η μητέρα του μικρού κοριτσιού που έχασε τη ζωή του όταν ο 61χρονος πατέρας του του έκλεισε τη μύτη και το στόμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα, υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Υπενθυμίζεται ότι κατά πληροφορίες το επιχείρημα ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αναμένεται να είναι η βασική υπερασπιστική γραμμή του 61χρονου την προσεχή Τρίτη οπότε και θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή.
«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση» δήλωσε στον Alpha ο κ. Δημητρίου.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 61χρονος ενήργησε μεθοδικά μετά το έγκλημα αναφέροντας ότι «το μυαλό μου δεν μπορεί να συλάβει τη μεθοδικότητα μετά το έγκλημα και όλα αυτά - να μην τα χαρακτηρίσω - τις κραυγές απόγνωσης ότι "κάποιος πήρε το παιδί" τα θεωρώ απαράδεκτα».
Το δεύτερο μεγάλο θύμα στην οικογενειακή αυτή τραγωδία είναι ο 6χρονος Μάριος, ο δίδυμος αδελφός της Στέλλας, που, όπως μετέδωσε ο Alpha, την αναζητά συνεχώς.
Σημειώνεται ότι η Πόπη Εικοσπεντάκη συνάντησε το Σάββατο για πρώτη φορά μετά το φονικό τον σύζυγό της στο κτήριο της ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.