ΒΟΜΒΑ! Ο παγκόσμιος ΟΛΕΘΡΟΣ είναι ΑΥΤΟΣ, όχι η Κορέα… - newskamatero

Breaking

ΒΟΜΒΑ! Ο παγκόσμιος ΟΛΕΘΡΟΣ είναι ΑΥΤΟΣ, όχι η Κορέα…


Όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στη Β. Κορέα και στον κίνδυνο ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος που θα ξεκινήσει από εκεί. Ωστόσο, η Β. Κοράς δεν έχει εμπλακεί σε συγκρούσεις μετά την κατάπαυση του πυρός που έληξε τον Κορεατικό πόλεμο το 1953.

Απεναντίας, ο κίνδυνος και η απειλή για μια παγκόσμια αναταραχή έρχεται από αυτές τις 10 χώρες. Ως Ελλάδα, κινδυνεύουμε ιδιαίτερα από τη Γερμανία, την Τουρκία και την Αλβανία.

1. ΗΠΑ: Από το 1988, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι υπεύθυνες για επιθέσεις σε Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Λιβύη, Σουδάν, Σομαλία, Υέμενη ΚΑΙ Συρία.

2. Ουκρανία: Από το 2014, το ουκρανικό καθεστώς διεξήγαγε έναν γενοκτονικό πόλεμο εναντίον Ρώσων στο Ντονμπάς. Μέχρι σήμερα ο πόλεμος δεν έχει σταματήσει και το καθεστώς του Κιέβου παραβιάζει συνεχώς τη συμφωνία του Μπενσκ ΙΙ για κατάπαυση του πυρός.

3. Το Ισραήλ κατέχει εδάφη που έχουν αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ ως παλαιστινιακό έδαφος από το 1948.

Το Ισραήλ κατείχε παράνομα το συριακό έδαφος από το 1967. Το 1982, εισέβαλε και κατέλαβε τον Λίβανο μέχρι το 2000, ενώ συνεχίζει να εισβάλλει παράνομα και να βομβαρδίζει τη Συριακή επικράτεια, επιδεινώνοντας έτσι την τρέχουσα κρίση στη χώρα αυτή.

4. Η Τουρκία κατέχει από το 1974 τη μισή Κύπρο και οι δυνάμεις του Ερντογάν συνεχίζουν να καταλαμβάνουν εδάφη της Συρίας και του Ιράκ.

5. Ηνωμένο Βασίλειο: Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ παρομοίασε την παράνομη εισβολή του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία σαν προσωπική σταυροφορία. Ο Μπλερ ήταν ο μόνος ηγέτη,  εκτός από τον Τζορτζ Μπους, που μιλούσε για την εισβολή του Ιράκ. Από τότε, η Βρετανία ακολούθεί τις ΗΠΑ σε κάθε σύγκρουση στον αραβικό κόσμο.

6. Σαουδική Αραβία: Η Σαουδική Αραβία είναι ο κορυφαίος χορηγός της τρομοκρατίας. Χορηγός της al-Qaeda και τώρα του ISIS. Με την πτώση των τιμών του πετρελαίου, οι Σαουδάραβες έχουν στραφεί στη μάχη κατά του ιμπεριαλισμού μέσω της τρομοκρατίας.

7. Το Κατάρ ευθύνεται για τα ίδια εγκλήματα με γειτονική Σαουδική Αραβία. Ειδικότερα, η χρηματοδότηση του Κατάρ στους τζιχαντιστές στη Συρία ενθαρρύνεται εν μέρει από την επιθυμία να κατασκευαστεί αγωγός φυσικού αερίου από το Κατάρ προς την Τουρκία. Για να γίνει αυτό, ο αγωγός θα πρέπει να περάσει από τη Συρία.

8. Οι Γάλλοι δολοφόνησαν και βασάνιζαν αλγερινούς μαχητές της ελευθερίας μεταξύ του 1954 και του 1962. Υπό τον Νικολά Σαρκοζί, η Γαλλία με δημόσια δαπάνη πολέμησε στη Λιβύη και υπό τον Πρόεδρο Ολάντ, η χώρα διαπράττει εγκλήματα πολέμου στη Συρία

9. Γερμανία: Θεωρείτε ηγέτης της ΕΕ και ήταν απαραίτητη για να υποκινήσει το παράνομο πραξικόπημα στην Ουκρανία. Το 2014, η Γερμανία, μαζί με την Πολωνία και τη Γαλλία, συναψαν συμφωνία που θα ελάττωνε τις εντάσεις στο Κίεβο. Στην πραγματικότητα, η συμφωνία  ήταν για να κερδίσουν χρόνο εξτρεμιστές που ολοκλήρωσαν το πραξικόπημά κατά του νόμιμου προέδρου της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Η Γερμανία έχει επίσης βομβαρδίσει παράνομα τη Συρία ως μέρος του συνασπισμού των ΗΠΑ στην περιοχή. Οι ενέργειες της Γερμανίας προς την Ελλάδα και την Κύπρο ειδικότερα θα μπορούσαν νόμιμα να χαρακτηριστούν ως οικονομικός πόλεμος.

10. Αλβανία: Αν και είναι ένα από τα μικρότερα και φτωχότερα μέλη του ΝΑΤΟ, η Αλβανία είναι συνεχής απειλή για πόλεμο στα Βαλκάνια. Αλβανοί ηγέτες επιδιώκουν να δημιουργήσουν τη λεγόμενη «Μεγάλη Αλβανία» με προσάρτηση τμημάτων της Σερβίας, των Σκοπίων, του Μαυροβουνίου και της Ελλάδας. Πρόσφατα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας απείλησε να προσαρτήσει μέρος της Σερβίας εάν η ΕΕ δεν εκπλήρωσε τα αιτήματα της Αλβανίας.



πληροφορίες από theduran.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.