ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ΑΙΩΝΑ! Ρίχνουν τον ΤΡΑΜΠ! Στο Δικαστήριο καταθέτει ο... - newskamatero

Breaking

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ΑΙΩΝΑ! Ρίχνουν τον ΤΡΑΜΠ! Στο Δικαστήριο καταθέτει ο...



Mε αντάλλαγμα... ασυλία, ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ για θέματα εθνικής ασφαλείας, Μάικλ Φλιν, είναι πρόθυμος να καταθέσει αναφορικά με τις σχέσεις συνεργατών του αμερικανού προέδρου με τη Ρωσία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φλιν υποχρεώθηκε να παραιτηθεί στον Φεβρουάριο μετά την αποκάλυψη ότι διατηρούσε επικοινωνία με τον Ρώσο πρέσβη στις ΗΠΑ, ακόμα και πριν τις προεδρικές εκλογές, την περίοδο που ο πρώην πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα υπέβαλλε κυρώσεις στη Μόσχα.

Ο Φλιν επανέρχεται στο προσκήνιο και έχει προτείνει να καταθέσει στο FBΙ, το οποίο ερευνεί τυχόν σχέσεις Τραμπ με κύκλους από τη Ρωσία, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη θητεία του προέδρου.

«Δεν είναι γνωστό αν ο κ. Φλιν πρότεινε να μιλήσει για συγκεκριμένα πράγματα από την περίοδο που εργαζόταν για τον κ. Τραμπ, όμως το γεγονός ότι επιδιώκει μια ασυλία δείχνει πως ο κ. Φλιν αισθάνεται ότι θα μπορούσε να έχει δικαστικά προβλήματα μετά το σύντομο πέρασμά του από τη θέση του συμβούλου για θέματα εθνικής ασφαλείας», αναφέρει για το θέμα η εφημερίδα Wall Street Journal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.